Om oss

OBS! Notera att denna sajt inte tillhör ”Spargurun” på instagram (https://www.instagram.com/spargurun/), om du letar efter insta-Sparguruns sajt så är det http://spargurun.com/ som gäller.

Spargurun.se är en webbplats om sparande och investerande. Målet med webbplatsen är att underlätta och öka förståelsen för sparande och investeringar för gemene man och kvinna i Sverige och samtidigt berätta om möjligheterna med ett modernt sparande. Vi tycker att det idag saknas en ordentligt utbildning i privatekonomi i den svenska skolan vilket gör att många unga vuxna och även äldre vuxna saknar grundläggande kunskaper inom sparande och investeringar. Detta är något vi vill ändra på med hjälp av denna webbplatsen.

Om du vill kontakta oss kan du nå oss på twitter. Skicka ett DM (Direct message) så svarar vi så fort vi kan.

Disclaimer: För att kunna driva denna webbplats använder vi oss i vissa fall av så kallade affiliate-länkar eller samarbetslänkar där vi får en liten ersättning för varje kund vi förmedlar till de företag vi samarbetar med. Detta kostar ingenting för dig som kund utan det är vår samarbetspartner som ersätter oss för detta.