Integritetspolicy

Denna policy beskriver hur spargurun.se fungerar och får inkomst, hur vi hanterar och samlar in information och vad den används till.

Affiliatemarknadsföring

En del av våra produkter på våran hemsida har så kallade “affiliate länkar” kopplade mellan nätverk, vår hemsida och försäljningssida. Detta är något som inte påverkar ert pris på produkterna och är helt gratis för användarna. Med att användare använder våra affiliate länkar får vi en viss provision på köpet. Detta spåras även via “cookies” för att spåra köpet. Cookies är inte något vi spårar eller har tillgång till själva.

Google’s verktyg

Med hjälp utav Googles verktyg som google search console och google analitycs samlar vi in statistik över hur många som besökt sidan, hur länge de stannar på hemsidan och ranking på Google. Personlig information samlas ej in och går inte att kopplas till en specifik person. Denna information använder vi för att se hur många som besöker sidan, vilka frågor vi gör bra ifrån oss på och frågor vi kan jobba mera på.

Säkerhet

Trots vi inte samlar in användares uppgifter håller vi ändå hemsidan säker genom att använda oss utav seriösa webbhotell, annonsnätverk och även SSL-Certifikat(snart).

Informationshämtning

Informationen vi samlar in om produkterna och tipsen vi skriver om hämtas ifrån antingen tillverkaren av produkten, våra egna upplevelser om produkten och seriösa hemsidor.